Kuinka poistaa ilmakuplat tarrojen ja vinyyli-ikkunatarrojen alta

On yleistä, että päätyy kuplia kiinnitettyään autoon tarroja, ikkunatarroja ja muuta ajoneuvon grafiikkaa. Ne ovat tietysti erittäin ärsyttäviä. Joten kuinka pääset eroon niistä vahingoittamatta ikkunoita tai itse tarroja? Näin
Käytä saippuavettä
Jos kuplia on staattisessa tarrassa, voit poistaa ne helposti saippuavedellä. Kostuta tarraa hieman saippuavedellä. Kiinnitä sitten tarra uudelleen lasiin. Vesi haihtuu päivässä tai kahdessa ja kuplat katoavat. Staattisella tarralla tarra rentoutuu lasiin 10–12 tunnin kuluttua ja kuplat vain katoavat.

Avaa kuplat

Mutta älä nosta niitä esiin kuten ilmapalloja. Käytä 60 asteen eksaktioveistä terävällä terällä. Popaat sitten kuplat yksitellen. Tämä on tylsää, mutta se on yksi parhaista tavoista poistaa rumat kuplat.

Muut ratkaisut

Paras ratkaisu olisi ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka auttavat sinua poistamaan tarrat. Valitettavasti tämä pakottaa sinut käyttämään rahaa yritykseen. Siksi paras ratkaisu on välttää kuplia. Tämä voidaan saavuttaa useilla tavoilla.

Asenna tarrat puhtaalle pinnalle

Varmista, että pinta ei ole vain puhdas, vaan myös kuiva. Varmista myös, että pinta on kylmä. Lämpimät tai kuumat pinnat pilaavat tarrat ja saatat päätyä enemmän kuplia kuin voit todennäköisesti poistaa itse.

Pehmittimet

Olet ehkä ostanut tarroja ja vinyylitarroja, jotka eivät vain tartu autoosi tiukasti. Tällöin kuvaan tulevat pehmittimet tai pikemminkin pehmennysaineet. Niitä on saatavilla kaupoista, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mistä voit ostaa niitä.

Maxton Mordechai